donderdag, 17. mei 2012 - 18:05 Update: 08-07-2014 0:52

Beslissing Van Marwijk verbaast Anita

Vurnon Anita mag blijven hopen op deelname aan het EK 2012 in Polen en Oekraïne. De 23-jarige verdedigende middenvelder overleefde de eerste schifting.

En daar had de Ajacied geen rekening mee gehouden. "Het was een verrassing. Het zijn allemaal goede spelers, dus het is leuk als je doorgaat", aldus Anita voor de vliegreis naar Lausanne. "Het verbaasde mij wel dat Urby Emanuelson (ex-collega Anita, nu contractspeler van AC Milan, red.) niet meer van de partij is. Ik had zeker verwacht dat hij mee zou gaan. Ik heb hem gesproken en hij was erg verrast. Maar Urby is een goede speler, dus hij komt er wel bovenop."

Ook Adam Maher (AZ) en Jetro Willems (PSV) spraken met Novum. "Het is een goed gevoel om erbij te zijn. Iedereen heeft een kans om mee te gaan naar het EK, dus we zullen zien", zei Maher, die tot op heden het vertrouwen krijgt van bondscoach Bert van Marwijk. Willems: "Ik wil de komende week laten zien waarom ik geselecteerd ben. Als jonge speler bij de selectie zitten, dat is alles wat je wilt. Het was al mooi dat ik bij de voorselectie zat, maar dit is nog mooier."
Categorie:
Tag(s):