vrijdag, 10. augustus 2012 - 8:11

Bestuurder raakt macht over stuur kwijt en belandt in sloot

Sint-Oedenrode

Op de Liempdseweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode belandde donderdagnacht een automobilist met zijn auto in de sloot.

Het ongeval gebeurde omstreeks 2.00 uur in een bocht t.h.v. de zijstraat Kremselen. De hulpdiensten rukte uit maar de bestuurder had het voertuig al op eigen kracht verlaten. Terwijl de brandweer de op zijn kant liggende auto veilig stelde is de bestuurder door het aanwezige ambulancepersoneel nagekeken. Vermoedelijk is de automobilist de macht over het stuur verloren waarna hij van de weg raakte. Uiteindelijk kwam de auto op zijn kant in een droge sloot terecht.

De politie zorgde ervoor dat de Liempdseweg werd afgesloten en dat het overige verkeer via andere wegen hun weg vervolgde. Bij de politie bestond het vermoeden dat de bestuurder mogelijk onderinvloed was van alcohol, men nam daarom ter plaatse een blaastest af. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en takelde de auto uit de sloot. Nadat de bergingswerkzaamheden eenmaal voltooid waren werd de Liempdseweg tussen Liempde en Sint-Oedenrode weer vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):