zondag, 24. juni 2012 - 13:49

Bewoners treffen vreemde man geheel onkleed in bed aan

Zandvoort

Vrijdagavond werd de hulp van de politie ingeroepen door bewoners van de Marisstraat, die een vreemde man hadden aangetroffen die in hun huis lag te slapen.

De man was vermoedelijk via de achterkant van de woning binnengekomen en lag zonder toestemming van de bewoners in een van hun bedden te slapen. Toen zij de man, die geheel ontkleed in hun bed lag, vorderden om het huis te verlaten, bleef hij echter gewoon liggen.

Na de komst van de politie, die de de man nog een aantal maal vorderde om zich aan te kleden en uit bed te komen, bleek dat hij niet mee wilde werken. De onbekende man verkeerde onder invloed van alcohol en werd aangehouden voor huisvredebreuk. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding door de politie, waarna hij met enig geweld in de boeien moest worden geslagen. Hij werd geboeid meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. Omdat de man geen legitimatiebewijs bij zich had en verschillende talen door elkaar heen sprak en omdat niet duidelijk werd welke nationaliteit de man had, is de vreemdelingenpolitie ingeschakeld om zijn identiteit te achterhalen.
Provincie:
Tag(s):