vrijdag, 7. december 2012 - 19:05 Update: 08-07-2014 0:44

Blind: 'Duel met PSV is de norm'

(ElfVoetbal) Ajax speelt komend weekend tegen FC Groningen en ook dan moet het niveau van het duel met PSV de norm zijn, vindt verdediger Daley Blind.

Afgelopen weekend won Ajax in de eigen ArenA overtuigend van de concurrent uit Eindhoven. "De sfeer was ontzettend goed", zegt Blind tegenover Ajax TV. "Ook de week erna liep alles lekker. Iedereen is ontspannen en we werken goed naar het duel met FC Groningen toe. We hebben tegen PSV laten zien dat we in staat zijn om dat soort wedstrijden te winnen. Dat hebben we toch maar weer bewezen."

"Het was een voorbeeld van hoe we altijd willen en moeten spelen", vervolgt Blind. "Dat moeten we elke wedstrijd proberen op te brengen. Kijken of het morgen (tegen FC Groningen, red.) lukt en daar zullen we alles aan doen. "Duels met PSV zijn wedstijden waar je je niet voor hoeft op te laden. Voor andere duels wel, maar we moeten zien dat we ons ook voor dit soort duels kunnen opladen en dat dit soort wedstrijden net zo belangrijk zijn als dat duels met PSV zijn."
Categorie:
Tag(s):