zaterdag, 1. september 2012 - 17:34 Update: 08-07-2014 0:47

Breuk dreigt in Heerenveen: Van Basten neemt kritiek niet terug

(ElfVoetbal) SC Heerenveen gaat door een moeilijke periode. De Friezen zagen de afgelopen weken de hele voorhoede vertrekken en nog enkele andere spelers.

SC Heerenveen gaat door een moeilijke periode. De Friezen zagen de afgelopen weken de hele voorhoede vertrekken en nog enkele andere spelers. Trainer Marco van Basten vindt dat er te weinig kwaliteit voor terug is gehaald, wat voorzitter Robert Veenstra op zijn beurt onzin vindt.

De bestuurder meent dat de club voldoende spelers heeft binnen gehaald, die het kwaliteitsverlies kunnen opvangen. Onder meer de transfervrije Daniel de Ridder, de Amerikaanse spits Marco Pappa en de IJslander Alfred Finnbogason werden aan de selectie van Van Basten toegevoegd. Van Basten meent dat er te weinig is geïnvesteerd en neemt zijn woorden niet terug.

"Het is natuurlijk hun goed recht om hun eigen draai te geven aan de transferbedragen. Feit blijft wel dat de spelers die aangetrokken zijn te laat zijn gekomen", aldus de voormalig spits, die op ramkoers lijkt met zijn werkgever.
Categorie:
Tag(s):