donderdag, 3. mei 2012 - 20:43 Update: 08-07-2014 0:52

Burgemeester A'dam deelt sneer aan fans uit tijdens huldiging

(Elfvoetbal) Dat Eberhard van der Laan niet op z'n mondje gevallen is, weten we al langer. Maar wat de burgemeester van Amsterdam vanavond tijdens de huldiging van landskampioen Ajax liet zien, getuigde pas echt van lef.

Terwijl de A-selectie met groot gejuich door de tienduizenden dolenthousiaste Ajax-fans begroet en gevierd werd op het terrein naast de ArenA, werd de korte toespraak van Van der Laan aangekondigd.

Uiteraard volgde er een enorm fluitconcert, want de burgervader wort gezien als de kwade genius achter de verplaatste huldiging, die niet zoals vorig jaar in het centrum van de stad mag plaatsvinden, maar naast het stadion. Bovendien liet Van der Laan zich niet altijd even lovend uit over sommige supporters van Ajax.

De politicus liet het gelaten over zich heenkomen, wachtte tot het een beetje stil was en diende toen de massa van repliek: "Ik weet dat het een traditie is om als burgemeester van Amsterdam te worden uitgefloten, maar ik had al een seizoenkaart van Ajax toen de meeste van jullie nog naar Sesamstraat keken in jullie pyjamaatjes!"
Categorie:
Tag(s):