maandag, 3. september 2012 - 17:56

Burgemeester Noordoostpolder uit zorgen om Ketelbrug

Noordoostpolder

Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder maakt zich zorgen om de storingen aan de Ketelbrug. Dit heeft de gemeente Noordoostpolder maandag laten weten.

'De problemen met de Ketelbrug hebben het afgelopen weekend opnieuw geleid tot grote vertragingen. Vorig jaar heb ik samen met mijn collega's een gesprek met Rijkswaterstaat gehad over de toen al aanwezige problematiek', stelt de burgemeester in een verklaring.

'Toen is mij op het hart gedrukt dat er permanent een monteur op de brug aanwezig zou zijn en dat de problemen een toevallige samenloop van omstandigheden waren. Die toevalligheid is nu niet meer plausibel', vervolgt de burgemeester.

'Voorafgaand aan de grote renovatie lijkt mij de enige oplossing een drastische beperking van de openingstijden. Ik kan mij voorstellen dat de brug de komende maanden alleen 's avonds van zeven tot acht uur geopend wordt en verder beschikbaar en toegankelijk is voor het wegverkeer. Deze ellende moet snel ophouden. Ons bedrijfsleven en onze inwoners moeten kunnen rekenen op een probleemloze entree tot onze gemeente', aldus de burgemeester.
Provincie:
Tag(s):