donderdag, 1. november 2012 - 8:35

'Camfantje' geboren in Amersfoort

Amersfoort

In Dierenpark Amersfoort is een olifantje geboren. De bevalling van moederolifant Indra was afgelopen nacht live te volgen via de webcam van het dierenpark.

De dierentuin had drie camera' s opgehangen in het binnenverblijf.
Zo'n tien minutjes na de bevalling stond de het baby-olifantje al op eigen poten. Donderdagmiddag heeft het dierenpark bekend gemaakt dat de kleine olifant een mannetje is.

Donderdag in de loop van de middag mochten de bezoekers een kijkje nemen in het olifantenverblijf om het olifantje te bewonderen en een beschuitje met muisjes te eten.

Het DierenPark is erg onder de indruk van de enorme belangstelling voor de babyolifant. Daarom organiseert het park vanaf morgen kraamvisite om de babyolifant te bewonderen. Dagelijks zijn vanaf half vier tweeduizend kraamkaartjes voor 5 euro beschikbaar. Abonnementhouders mogen natuurlijk gratis naar binnen. De kraamvisite start op 2 november en loopt tot en met 16 november.

Tijdens de twee weken kraambezoek kan tevens auditie worden gedaan voor de unieke Ode aan de Olifant. Om deze bijzondere geboorte te vieren nodigt het park iedereen uit om het muziekstuk Baby Elephant Walk in te studeren. Op zaterdag 24 november mogen de winnaars meespelen met een spetterende bigband die het muziekstuk tijdens de Ode aan de Olifant ten gehore zal brengen. Op www.babyolifantje.nl is meer informatie te vinden en kan iedereen zich aanmelden om de bladmuziek te ontvangen.
Provincie:
Tag(s):