zaterdag, 19. mei 2012 - 20:07 Update: 08-07-2014 0:51

CHAMPIONS LEAGUE FINALE: 'Chelsea staat voorop'

(ElfVoetbal)Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat Chelsea zaterdagavond de droom van eigenaar Roman Abramovich en duizenden supporters gaat vervullen.

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat Chelsea zaterdagavond de droom van eigenaar Roman Abramovich en duizenden supporters gaat vervullen.

"We hebben vier jaar gewacht om de club weer op een dergelijk podium te krijgen", weet Didier Drogba in de Engelse media. "Het draait ook niet om mij of om mijn aflopende contract. Chelsea staat voorop."

"De wedstrijd tegen Bayern is voor ons een nieuwe uitdaging", vervolgt de ijzersterke aanvaller. "Dat was de uitwedstrijd tegen Barcelona ook. En natuurlijk hebben we veel kritiek gehad op ons spel van dit seizoen, maar wij zijn een grootse ploeg. Kritiek hoort erbij."

"Gelukkig hebben we de criticasters de mond gesnoerd en laten zien dat wij oudjes, Frank Lampard, John Terry, Ashley Cole en ik, nog steeds mee kunnen. En het mooie: als we de finale winnen spreekt iedereen van een fantastisch seizoen", besluit Drogba zijn verhaal.
Categorie:
Tag(s):