vrijdag, 13. april 2012 - 15:51 Update: 08-07-2014 0:53

Cocu beslist pas zaterdag over Strootman en Bouma

Eindhoven

(Elfvoetbal) Philip Cocu keek vrijdagmiddag vooruit op het duel met AZ van morgenavond in Eindhoven. De interem-hoofdcoach van PSV heeft een goed gevoel over de wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie. "Ik heb een goed gevoel voor het duel van morgen", zei hij. "De belangen zijn groot, ik denk niet dat een extra prikkel nodig is."

De trainer maakt pas morgen bekend of hij met Kevin Strootman en Wilfred Bouma in de basis start. Strootman heeft vrijdag tijdens de training een deel meegedaan, als daar geen reactie op volgt is hij zaterdag inzetbaar. Voor Bouma geldt hetzelfde als voor Strootman, morgen wordt gekeken of er geen reactie is. Hutchinson had wat last van zijn knie, maar dat is geen probleem voor PSV-AZ.

Cocu was vanzelfspreken teleurgesteld na het verlies in Waalwijk van afgelopen woensdag: "Na een aantal goede wedstrijden was afgelopen woensdag een teleurstellend moment. Om echt succesvol te zijn moet je een langere reeks neerzetten en daartoe zij we tot nu niet toe nog niet in staat geweest. De belangen zijn groot voor morgen, ik denk niet dat een extra prikkel nodig is", aldus Cocu.

"Er moest gewonnen worden om alles mee te blijven doen en we zijn dan ook zwaar teleurgesteld daarin. Twee dagen is relatief kort om daarna naar de wedstrijd tegen AZ te gaan, maar daar heb je als topsporter mee te maken. Daar moet je mee om leren gaan, ook met teleurstellingen. Vandaag is er heel goed getraind, ik heb een goed gevoel naar de wedstrijd van morgen toe."
Categorie:
Tag(s):