woensdag, 14. maart 2012 - 15:11

College Zuidhorn steekt handen uit de mouwen voor NL DOET

Zuidhorn

Vrijdag 16 en zaterdag 17 maart is de vrijwilligersactie NL DOET. In de gemeente Zuidhorn zijn dit jaar 30 klussen en activiteiten aangemeld waar vrijwilligers aan mee kunnen doen. Ook de collegeleden steken tijdens NL DOET de handen uit de mouwen.

Wethouder Jan Oomkes helpt vrijdagmorgen 16 maart mee de ‘snoeproutes’ schoon te maken. Samen met een aantal scholieren ruimt hij de lege blikjes en flesjes en snoeppapiertjes op langs de fietsroutes van en naar school. De start is in de Hoofdstraat te Zuidhorn.

Snoeien
Burgemeester Bert Swart en wethouder Bert Nederveen zijn vrijdagmiddag 16 maart in Grijpskerk bij de tennisclub TC Westend. Ze gaan hier samen met leerlingen van het AOC Terra in Oldekerk bomen en struiken rondom de tennisbanen snoeien.

NL Doet
Het Oranje Fonds organiseert, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
Provincie:
Tag(s):