maandag, 30. januari 2012 - 8:45 Update: 08-07-2014 0:54

Cruijff ontevreden over huidige gang van zaken binnen Ajax

(Elf Voetbal) Johan Cruijff is zoals bekend niet blij met de huidige gang van zaken binnen Ajax. In zijn wekelijkse column in De Telegraaf geeft hij weer eens aan wat er op dit moment allemaal mis gaat.

Cruijff geeft aan dat de club een verkeerde koers vaart. "Helaas zitten er nu mensen op stoelen, die op technisch gebied niet op de weg zitten die wij in willen slaan. Terwijl er vorig jaar toch heel duidelijke afspraken zijn gemaakt. Zo wordt het technisch beleid bepaald door het technisch hart, dat gevormd wordt door Wim Jonk, Dennis Bergkamp en Frank de Boer. Ieder met zijn eigen verantwoordelijkheid. Alleen moet dit trio natuurlijk wel de kans krijgen om te functioneren, zoals is afgesproken. Daar is tot nu toe geen sprake van geweest."

De problemen binnen de club hebben ook een invloed op het spel van Ajax meent Cruijff. "De laatste drie wedstrijden hebben duidelijk gemaakt dat er bij Ajax zo snel mogelijk iets moet gebeuren. De problemen met de directie en de raad van commissarissen hebben ervoor gezorgd dat teveel binnen de club blokkeert. We zijn nu bijna een jaar verder, maar door alle juridische zaken komen de technische leiders niet toe aan het werk waar ze voor aangesteld zijn."
Categorie:
Tag(s):