zondag, 18. november 2012 - 16:13 Update: 08-07-2014 0:26

Cupido schiet drie keer raak in Boer zoekt Vrouw

Hilversum

Zondagavond werd dan eindelijk bekend welke boeren het geluk hebben gevonden in de liefde. Boer Aad, boer Henk en boer Martin zijn de gelukkigen.

Yvon Jaspers keek zondagavond in de laatste Boer zoekt Vrouw van dit seizoen terug op de ontwikkelingen die alle 11 de boeren hebben meegemaakt. Aansluitend waren Yvon Jaspers en de hoofdrolspelers uit de laatste serie op hun beurt ook nog eens te gast bij Ivo Niehe in de TV-Show.

Boer Aad is tot tranen geroerd als hij verteld hoe hij en Jeannet bij elkaar passen. 'Het is overweldigend hoe goed we elkaar aanvoelen. We hebben het heel gezellig samen.'

Voor boer Henk kan het geluk ook niet op. Hij is tot over zijn oren verliefd op Fiona die hij elke dag ziet. Het 'jonge' stel denkt als het aan Henk ligt al aan samenwonen.

Martin en Wilma hebben het samen ook erg gezellig. 'Het gaat helemaal geweldig. Het is super, echt boven verwachting. We passen erg goed bij elkaar', reageert Martin spontaan.

In de reünie-uitzending van Boer zoekt vrouw werd teruggeblikt en gekeken voor welke vrijgezelle boeren de zoektocht naar ware liefde al is geslaagd en voor wie deze missie nog in volle gang is.

Gestart met 11 vrijgezelle boeren
In mei startte de zoektocht van de elf vrijgezelle boeren die het leven alleen meer dan zat waren. We konden van de vijf boeren Aad, Henk, Henrieke, Martin en Willem zien hoe hun zoektocht naar de ware liefde verliep.

Zes boeren op eigen houtje
Ook de zes boeren Hans, Johan, Arthur, Doede en de tweeling Jan & Martin gingen het avontuur aan. Zij kregen niet genoeg brieven om in de uitzending te worden gevolgd en gingen zelf aan de slag met hun brieven.

TV-Show
Na de BZV- reünie waren Yvon Jaspers en de hoofdrolspelers uit de laatste serie te gast bij Ivo Niehe. In zijn TV Show vertelden de boeren hoe ze de opnames, de hype en de reacties hebben beleefd.

Lichaamstaaldeskundige
Lichaamstaaldeskundige Tijn van Ewijk vertelde hoe je kon zien welke relatie kansrijk was en welke niet. En een speciaal panel van boeren en boerinnen uit het hele land gaf zijn mening over de serie.
Categorie:
Tag(s):