maandag, 20. februari 2012 - 22:27

Dader brutale diefstal op YouTube

Emmen

Een 49-jarige vrouw uit Oude Pekela is vrijdagmiddag op een geweldadige manier bestolen van haar portemonnee.

De vrouw had gepind bij een pinautomaat aan de Alerderbrink in Emmen. De pinautomaat is bevestigd aan de achterzijde van een snackbar. De vrouw had gepind, deed het geld in haar portemonnee waarna ze deze in haar tas wil doen. Op dat moment duwt er een man tegen haar aan, pakt de portemonnee en wil weg lopen. Daarbij duwt hij de vrouw tegen de grond. De man gaat er al rennend vandoor. Een getuige rent nog achter de man aan en ziet dat hij in een blauwe personenauto stapt en wegrijdt in de richting van de Brinkenweg.

Het gaat om een licht getinte man van ongeveer 25-30 jaar oud. Zwart licht golvend haar en atletisch gebouwd. Hij droeg die middag een zwarte glanzende korte jas met capuchon en een spijkerbroek.

Daarnaast is de politie ook op zoek naar een mogelijke getuige. Op de beelden is te zien dat een bestuurder van een grijze Volkswagen Golf, type 4 drie-deurs, vlak langs het slachtoffer en de dader rijdt op het moment dat de dader het slachtoffer aanvalt. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van deze auto. Wellicht dat deze bestuurder meer informatie heeft over de verdachte.

De politie wil daarnaast graag in contact komen met mensen die wellicht meer informatie hebben over de dader of over de diefstal. Deze worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Emmen via 0900-8844 of via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Kijk op hetYoutube kanaalvan Politie Drenthe voor de beelden van deze diefstal.
Provincie:
Tag(s):