maandag, 29. oktober 2012 - 9:14 Update: 08-07-2014 0:45

De Kromme: 'Feyenoord geloofde niet in eigen kunnen'

(ElfVoetbal) Willem van Hanegem vindt dat Feyenoord gisteren tegen Ajax deze heeft laten lopen. De Kromme stelt dat de Rotterdammers te weinig geloof in eigen kunnen hadden.

"Voor Feyenoord vind ik het punt te weinig. Ze hebben niet voldoende geloofd in hun eigen mogelijkheden. Jammer is dat. Een voetballend Feyenoord was te veel geweest voor Ajax, zeker weten", aldus de ex-speler en -trainer van de Feyenoord in zijn AD-column.

"Ik vond de wedstrijd in evenwicht toen Feyenoord voetballend Ajax probeerde te bestrijden. Dat gebeurde voor rust vooral. Na rust kwam er verkeerde agressie in de ploeg en daar bereik je tegen Ajax niks mee."

"Het was matig waar ik naar zat te kijken. Te weinig duels om de bal, klassieke duels om de bal, zonder overtredingen het uiterste geven om die bal te krijgen, te houden of te passen. De Kuip was, vooral in de tweede helft, hele periodes muisstil. Dat is eigenaardig bij zo'n wedstrijd. Er gebeurde van alles op het veld, allerlei leuke dingen en misverstanden, maar er was weinig strijd op niveau. De Kuip werd er stil van, het publiek raakte teleurgesteld."
Categorie:
Tag(s):