dinsdag, 20. november 2012 - 21:01 Update: 08-07-2014 0:26

De Vries heeft spijt van mislukte persiflage 'Boer zoekt Vrouw'

Amsterdam

Cabaretière Sanne Wallis de Vries heeft dinsdag gereageerd op de kritiek die maandagavond op Twitter losbarstte nadat zij maandagavond bij De Wereld Draait Door een mislukte ‘Boer zoekt Vrouw’-persiflage van Yvon Jaspers neerzette.

'Ik heb wel een beetje spijt omdat ik het zonde vind van al ons werk. Ik had dit mezelf graag bespaard', zegt ze dinsdagavond in RTL Boulevard.

De act aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, waarin ook nog drie andere acteurs meededen, werd ook door het publiek in de studio niet echt gewaardeerd.

DNA-grap
Op de vraag van Matthijs aan een van de vrouwen (actrices red.) waar haar boer was gebleven antwoordde ze:'Tja dat weet ik ook niet hij is sinds gisteravond opeens verdwenen, iets met zijn DNA'. De grap die verwees naar de recente aanhouding in de zaak Marianne Vaatstra viel ook niet goed.

'Zonder mijn mentions te (willen) lezen, zeg ik: oké! Duidelijk! De conclusie hier is: hand overspeeld', liet Sanne Wallis de Vries na afloop in een tweet weten. 'Kortom: ik zal het niet meer doen, Boer Zoekt Vrouw bij DWDD. Het is klaar. Dus stop maar met negativiteit storten, oké?'
Categorie:
Tag(s):