woensdag, 8. augustus 2012 - 15:13

Dierenpark Emmen ontdekken met iPhone App

Emmen

Dierenpark Emmen lanceerde dinsdag met trots haar eerste iPhone App: ‘Zoo Emmen’.

De gratis App maakt een bezoek aan Dierenpark Emmen nu nog leuker en interactiever. Naast themaroutes bevat de App een nieuwsfeed, activiteitenoverzicht, het programma van de dag, praktische informatie en natuurlijk een handige plattegrond.

De App bevat twee themaroutes. De ”Beroemde Dieren” route biedt spannende informatie over bijzondere dieren in het park, zoals Uca de brilbeer, Zulu de leeuw, Zorro de mantelbaviaan en Ricardo de zebrahengst. De route “Ontdek de plek” stuurt de bezoeker naar de mooiste en vaak overgeslagen plekken van Dierenpark Emmen.

Op de kaart ziet de gebruiker waar deze zich bevindt in het park. Op diverse plaatsen (hotspots) geeft de App automatisch meldingen wanneer er iets te ontdekken is. De bezoeker wordt dan uitgedaagd om opdrachten uit te voeren en krijgt als beloning leuke en nuttige achtergrondinfo over het betreffende dier. In het logboek kunnen ontdekkingen later nog eens bekeken worden.

Op termijn zullen nieuwe routes toegevoegd worden zodat bij een volgend bezoek er weer opnieuw van alles te ontdekken valt
Provincie:
Tag(s):