vrijdag, 20. april 2012 - 17:19

Dierenpark Emmen wint B.R.U.L.-Award

Emmen

Niet alleen de brilberen, maar ook de leeuwen van Dierenpark Emmen staan volop in de belangstelling. Of er binnenkort welpjes komen blijft nog even een verrassing. Een heel andere verrassing is, dat het verblijf van Zulu en zijn beide leeuwinnen is uitgeroepen tot het mooiste nieuwe leeuwenverblijf van de Benelux.

In de afgelopen 15 dagen konden bezoekers van ZooSite.nl en ZooSite.be hun stem uitbrengen in verschillende categorieën. Dierenpark Emmen had maar liefst drie nominaties in de wachtgesleept. Het park werd uiteindelijk tweede in de categorieën ‘Mooiste dierentuin” en “Leukste geboorte van een niet-zoogdier” , maar won na een spannende finish de B.R.U.L.-Award voor het mooiste leeuwenverblijf.

Frankwin van Beers, die vrijdagmiddag de award in ontvangst nam, zegt erg blij te zijn met deze prijs. “We hebben vorig jaar ons best gedaan om een geweldig leeuwenverblijf voor onze gasten te realiseren. Dan is het altijd leuk, dat we dat met een prachtige prijs mogen bekronen.” De uitreiking van de prijs door Rutger ter Maten van ZooSite vond onder het goedkeurend oog van Zulu plaats voor het prijswinnende leeuwenverblijf in Emmen.
Provincie:
Tag(s):