woensdag, 15. augustus 2012 - 15:46

Dode man boven winkel Klazienaveen doodgeschoten

Klazienaveen

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van de 68-jarige André Lubbers, die afgelopen zaterdag dood werd gevonden in zijn woning boven een winkel, heeft het onderzoek in en rondom de woning afgerond. 'Daaruit is gebleken dat het slachtoffer is neergeschoten', meldt de politie woensdag.

Nadat het slachtoffer zaterdagochtend levenloos werd aangetroffen in zijn woning is er direct een groot onderzoek gestart. De forensische recherche heeft ruim twee dagen sporenonderzoek gedaan in de woning.

Ook is er maandag en dinsdag onderzoek verricht in de woning en is met behulp van de ME rondom de woning gezocht naar sporen.

Het buurtonderzoek levert al veel informatie op voor het team. Een behoorlijk aantal burgers hebben zichzelf gemeld bij de politie met informatie.

Toch doet het rechercheteam nadrukkelijk nog eens de oproep aan eventuele getuigen die de afgelopen dagen iets bijzonders gezien of gehoord hebben rondom de woning of anderzijds waardevolle informatie hebben voor het team zich te melden bij de politie in Klazienaveen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):