zondag, 11. maart 2012 - 20:03

Dode man in berm gevonden in Ooij

Ooij

In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 03.00 uur, kreeg de gemeenschappelijke meldkamer een melding van een passant dat in de berm langs de Ooijse Bandijk een dode man was aangetroffen.De politie ging onmiddellijk ter plaatse en startte met uitgebreid onderzoek.

Forensisch onderzoekers hebben sporenonderzoek gedaan en rechercheurs spraken met enkele passanten. Om de PD (plaats delict) niet te verstoren hebben deze personen hun voertuig of vervoermiddel daar tijdelijk moeten achterlaten.

Toen het eerste onderzoek klaar was, bleef deze locatie met lint afgezet en bewaakt door een surveillance-eenheid. Omwonenden uit de Vlietberg, die om van en naar huis te kunnen, daarlangs moesten werden uiteraard wel even door de politie bevraagd. Gedurende aanvullend sporenonderzoek later op de dag was de weg korte tijd helemaal dicht. Daarna is de afzetting opgeheven.

Het onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van de man is volop gaande. Op dit moment kan de politie nog niets uitsluiten en houdt alle opties open. Ook een misdrijf wordt niet uitgesloten en om deze reden hebben politie en openbaar ministerie besloten om een grootschalig onderzoeksteam te formeren.
Provincie:
Tag(s):