zondag, 1. april 2012 - 9:37

Dode man in Vlaardingen niet door misdrijf omgekomen

Vlaardingen

De politie heeft zondagmorgen een man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van een 35-jarige Roemeense man die eerder vannacht in Vlaardingen werd gevonden. Hij is later op de dag vrijgelaten omdat de Roemeen niet door een misdrijf om het leven was gekomen.

Rond 03.45 uur schakelde een vrachtwagenchauffeur de hulpdiensten in nadat hij in de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen, in de buurt van zijn vrachtwagen een man op straat zag liggen.

Ambulance en politie zijn op de melding afgegaan maar konden geen hulp meer bieden aan het slachtoffer. De politie is direct gestart met een uitgebreid onderzoek.

Uit getuigenverklaringen van een aantal chauffeurs die in die omgeving de nacht doorbrachten in hun vrachtwagen bleek dat het slachtoffer eerder op de avond was gezien met een andere man.

Deze man, afkomstig uit Letland, is vanmorgen aangehouden op een coasterschip dat in de Koningin Wilheminahaven lag aangemeerd. De verdachte is overgebracht naar het bureau en wordt verhoord.

Uit sectie op het lichaam van de Roemeen bleek hij niet door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De exacte doodsoorzaak is nog niet bekend.
Provincie:
Tag(s):