zondag, 18. maart 2012 - 15:14

Dode op Cartagenapad lijkt slachtoffer beroving

Rotterdam

De 49-jarige man die donderdagavond op het Cartagenapad om het leven kwam, is vermoedelijk slachtoffer van een beroving. Maar andere scenario's worden nog wel verder onderzocht.

Het slachtoffer was koerier van een maaltijd bezorgdienst. Hij blijkt door een steekwond om het leven te zijn gekomen, zo is uit de sectie zaterdag gebleken.

De politie stelde onmiddellijk nadat de man donderdagavond werd gevonden, een onderzoek ter plaatse in. Op aanwijzingen van getuigen werd korte tijd na het incident een 24-jarige verdachte aangehouden. Later in de nacht van donderdag op vrijdag werd een 19-jarige man in een woning vlak in de buurt aangehouden. Beide verdachten worden maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Informatie
Het rechercheteam zet het onderzoek voort. Inmiddels hebben meerdere doorzoekingen plaatsgevonden in een woning, is nogmaals in de omgeving gezocht naar sporen en heeft de politie een brief verspreid onder de buurtbewoners.

Heeft u informatie, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, die kan leiden tot meer duidelijkheid over dit incident? Dan kunt u contact opnemen met het team via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):