dinsdag, 17. juli 2012 - 18:26

Dode vrouw vermoedelijk door anderen achtergelaten, politie zoekt getuigen

Rotterdam

De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de overleden vrouw die op 8 juli in Rotterdam werd gevonden. Agenten troffen de vrouw aan op de hoek van de Donkersingel en de De Pintostraat.

Uit onderzoek is vast komen te staan dat het gaat om het lichaam van een 29-jarige Italiaanse vrouw, die al geruime tijd in Nederland verbleef. Inmiddels heeft sectie op het lichaam aangetoond dat zij vermoedelijk niet door geweld om het leven is gekomen. Omdat er sterke aanwijzingen zijn dat de vrouw door anderen is achtergelaten, is de politie nog steeds op zoek naar mensen die meer over de vrouw kunnen vertellen.

Het vermoeden bestaat dat de vrouw in de dagen voor haar overlijden ergens in Rotterdam, mogelijk in de omgeving van de Donkersingel, zou hebben verbleven. Daarom heeft de politie maandag stoepborden met een getuigenoproep laten plaatsen in de directe omgeving van waar de vrouw is aangetroffen.

Mocht u informatie hebben over deze zaak, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):