dinsdag, 10. januari 2012 - 13:30 Update: 08-07-2014 0:55

Drenthe wil voor 2015 terug naar Feyenoord

(Elf Voetbal) Royston Drenthe werkt momenteel zijn wedstrijden af voor Everton. Als het aan de 24-jarige flankspeler ligt zal hij echter niet lang meer in het buitenland voetballen. Drenthe wil voor 2015 terug naar Nederland.

Dit laat de voormalig speler van Real Madrid en Feyenoord weten aan NUsport. Drenthe weet ook al wanneer en waar hij heen gaat. "Wanneer? Zeker voor 2015. Ik wil nog een beetje explosiviteit hebben en ik wil zeker niet als pinchhitter terugkeren." Dat hij dan naar Feyenoord terug wil is geen verrassing. "Ik keer daar zeker weer terug. Feyenoord doet het weer goed."

Onlangs won zijn voormalige club met 2-0 van PSV. Voor Drenthe was dat een speciale wedstrijd omdat zijn boezemvriend Georginio Wijnaldum nu bij de Eindhovenaren speelt. Toch kon laatstgenoemde niet op de support van Drenthe rekenen. "Georginio is mijn neefje, maar sorry, ik kan niet ineens voor PSV zijn omdat hij daar speelt. Ik heb gewoon een heel ander 010-gevoel dan iedereen. Het is gewoon.. Rotterdamse trots."
Categorie:
Tag(s):