donderdag, 26. april 2012 - 19:19

Drie meisjes slachtoffer in zedenzaak Oudenbosch

Oudenbosch

Het onderzoek, dat in februari werd opgestart naar aanleiding van de ontvoering en het misbruik van een 5-jarig meisje uit Oudenbosch, heeft uitgewezen dat de 27-jarige verdachte een derde meisje heeft misbruikt.

De politie onderzoekt de identiteit van het slachtoffer en heeft geen aanwijzingen dat er nog meer slachtoffers zijn dan de genoemde drie meisjes.

Het onderzoek naar aanleiding van de ontvoering en seksueel misbruik van een 6-jarige meisje uit Oudenbosch in februari van dit jaar, is nog in volle gang. De verdachte uit Roosendaal kon op 17 februari 2012 worden aangehouden. De 27-jarige man bekende dit feit, alsmede het misbruik van een tweede meisje uit Oudenbosch op een eerder moment.

Inmiddels blijkt uit beelden die tijdens het onderzoek zijn aangetroffen, dat verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan het seksueel misbruik van een derde meisje. De inspanningen van het onderzoeksteam zullen zich de komende tijd vooral richten op het achterhalen van de identiteit van dit meisje.

Op 29 mei 2012 staat de zaak gepland voor de Meervoudige Kamer van de rechtbank Breda. De verdachte heeft dan bijna drie maanden in voorlopige hechtenis gezeten, tot nu toe in alle beperkingen. De zaak zal dan niet inhoudelijk worden behandeld.
Provincie:
Tag(s):