zondag, 8. juli 2012 - 15:59

Drie mensen aangehouden voor betrokkenheid ongeval Hagenaar

Den Haag

Een 21-jarige vrouw en twee mannen van 22 en 23 jaar oud uit Den Haag zijn zaterdagavond 7 juli door de politie aangehouden.

Zij worden verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het ongeval dat vrijdagavond 6 juli plaatsvond, waarbij een buurtbewoonster een 51-jarige Hagenaar in zeer kritieke toestand onder aan de trap van een afgesloten portiek aan de Erasmusweg aantrof. De recherche van bureau Zuiderpak onderzoekt het ongeval.

De bewoonster van het portiek aan de Erasmusweg trof de 51-jarige Hagenaar in zeer kritieke toestand onder aan de trap aan en alarmeerde direct via het alarmnummer 112 de politie en ambulance. De man werd direct per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en geopereerd. Hij ligt nog steeds met ernstig hersenletsel in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis.

De vrouw en de 22-jarige man meldden zich aan het bureau nadat zij op de hoogte waren gebracht dat de politie op zoek was naar hen. De 23-jarige man werd in zijn woning aan de Dedemsvaartweg aangehouden.

De relatie van de drie verdachten tot het slachtoffer is nog niet bekend. Ook de toedracht van het ongeval, waarbij de politie niet uitsluit dat er sprake is van misdrijf is nog niet duidelijk. Zowel de relatie tot het slachtoffer als de toedracht van het ongeval onderzoekt de recherche van bureau Zuiderpark.
Provincie:
Tag(s):