dinsdag, 24. januari 2012 - 22:26

Drietal vast na steekpartij in Rotterdamse woning

Rotterdam

De politie heeft dinsdagavond in Rotterdam drie verdachten aangehouden na een steekpartij in een woning aan de Indrapoerastraat waarbij een 34-jarige Rotterdammer gewond raakte aan zijn bovenbeen. Dit heeft de politie dinsdagavond bekendgemaakt.

Dinsdagavond rond 19.00 uur ontving het slachtoffer de drie mannen in de woning van zijn vriendin aan de Indrapoerastraat. Het waren bekenden van hem.

Ruzie
Er ontstond een ruzie waarbij de man door één van de drie verdachten met een aardappelschilmes in zijn bovenbeen werd gestoken. Ook zou hij zijn bedreigd met een vuurwapen. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis en niet in levensgevaar.

Aanhoudingen
De mannen gingen er vervolgens in een auto vandoor en werden kort daarna door agenten aangehouden op het Drooglever Fortuynplein. Het gaat om drie Rotterdammers van respectievelijk 27, 28 en 31 jaar. In het voertuig is geen vuurwapen aangetroffen.

Het trio is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. Rechercheurs van district West stellen een onderzoek in naar de achtergronden van de ruzie.
Provincie:
Tag(s):