zaterdag, 14. januari 2012 - 21:34

Drugsdealer en elf verdachten aangehouden tijdens politieactie

Den Dungen

Bij een politieactie naar vermoedelijke dealactiviteiten van een 38-jarige inwoner van Den Dungen, heeft de politie vrijdagavond totaal twaalf verdachten aangehouden, waaronder de vermoedelijke dealer.

De andere verdachten, mannen in de leeftijd van 18 tot 40 jaar, werden in en in de omgeving van de woning aan de Poeldonk opgepakt. Zij hadden drugs bij de hoofdverdachte gekocht. In totaal werd bij de aangehouden verdachten ongeveer 200 gram amfetamine in beslag genomen, waarvan een groot deel in de betreffende woning.

Tijdens een huiszoeking werden verder drugsgerelateerde spullen meegenomen. Verder nam de politie een dure televisie in beslag, die vermoedelijk met drugsgeld is betaald.

De hoofdverdachte uit Den Dungen is in verzekering gesteld en zit nog vast. Een 24-jarige Belgische klant zit nog vast omdat hij geen Nederlands woonadres heeft. De overige aangehouden mannen zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie ging over tot deze actie nadat uit onderzoek was gebleken dat vanuit de woning van de hoofdverdachte vermoedelijk werd gehandeld in drugs.
Provincie:
Tag(s):