dinsdag, 8. mei 2012 - 16:02

Drukte op verkeersruit Rotterdam na afsluiting Beneluxtunnel

Rotterdam

Vanwege een storing in het veiligheidssysteem is de Beneluxtunnel op de A4 dinsdagmiddag rond 16.00 uur volledig afgesloten geweest voor al het verkeer. Dit meldt de politie dinsdag.

Door de afsluiting werd het verkeer op de A4 Hoogvliet in de richting van Vlaardingen ter hoogte van het knooppunt Benelux omgeleid. Verkeer richting Utrecht / Den Haag werd geadviseerd om de borden Nijmegen over de A15 en A16 te volgen.

Het verkeer vanaf Vlaardingen in de richting van Hoogvliet werd ter hoogte van het Kethelplein omgeleid. Verkeer richting Europoort moest de borden Utrecht / Breda volgen via de A20, A16 en A15.

Drukker op verkeersruit Rotterdam
Vanwege de opkomende spitsdrukte zorgde de afsluiting voor de nodige drukte op de verkeersruit rond Rotterdam. Monteurs van Rijkswaterstaat hebben de storing snel kunnen verhelpen, waarna kort voor 17.00 uur de tunnel weer open was voor al het verkeer. 'De afsluiting leidde tot meer drukte op de snelwegen, maar heeft niet tot noemenswaardige verkeersproblemen geleid', aldus de politie.
Provincie:
Tag(s):