dinsdag, 27. maart 2012 - 15:55

Earth Hour in Goes

Goes

Earth Hour is een wereldwijde actie van het Wereld Natuur Fonds op 31 maart 2012. Door een uur het licht uit te doen geven burgers, politici en bedrijven aan dat zij zich zorgen maken over klimaatverandering.

De gemeente Goes doet mee en maakt op haar website www.goes.nl/earthhour een overzicht van alle deelnemers in de gemeente.

In 2011 deden honderden miljoenen mensen in 135 landen mee. De actie vindt elk jaar in het laatste weekend van maart plaats vanaf 20:30 plaatselijke tijd. In 2012 valt Earth Hour op 31 maart. Meedoen kan door vanaf 20:30 een uur het licht uit te doen. Wie wil meedoen als burger, bedrijf of organisatie met Earth Hour kan zich aanmelden via www.wnf.nl/nl/earth_hour.

In de gemeente Goes hebben in ieder geval Van Garderen en Dekker en stichting Stichtlicht al aangegeven de lichten te zullen dimmen tijdens Earth Hour. Dit betreft de twee hoogste objecten in de gemeente Goes. De Televisietoren en de Kloetingse watertoren. Bedrijven en organisaties die meedoen kunnen zich ook aanmelden bij de gemeente Goes via m.dobberlaer@goes.nl.
Provincie:
Tag(s):