dinsdag, 24. juli 2012 - 10:23

Echtpaar naar ziekenhuis na aanrijding Gooiseweg

Zeewolde

Een echtpaar uit Amsterdam is maandagmiddag naar het ziekenhuis vervoerd. Rond 14.00 uur waren zij met hun auto betrokken bij een aanrijding op de kruising Gooiseweg / Ganzenweg. De bestuurder van de andere auto, een man uit Apeldoorn, kwam met de schrik vrij.

Rond 14.00 uur reed het echtpaar uit Amsterdam de genoemde kruising op. Hierbij zag de 80-jarige bestuurder vermoedelijk het rode verkeerslicht over het hoofd. Op de kruising kwam het voertuig van de Amsterdammers vervolgens in botsing met de auto van een 41-jarige man uit Apeldoorn. Door de aanrijding kwam zijn auto op z’n kant terecht, maar de Apeldoorner raakte niet gewond en wist zelf uit de auto te komen. Het voertuig van het Amsterdamse echtpaar kwam enkele meters verderop in de berm tot stilstand. De man en vrouw zaten beiden bekneld.

De brandweer heeft de twee vervolgens uit de auto bevrijd. Hierna zijn de 80-jarige man en zijn 78-jarige vrouw per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat het echtpaar als gevolg van de aanrijding geen letsel had opgelopen.
Provincie:
Tag(s):