zaterdag, 15. september 2012 - 14:05

Eendaagse vakantie voor chronisch zieken en gehandicapten

Schiphol

Zo’n 70 gasten, waaronder 42 chronisch zieken en gehandicapten, gaan vandaag voor de 42ste keer een dag op vakantie met het Nederlandse Rode Kruis. De dagtocht gaat, net als vorig jaar, naar het Spaanse Valencia.

De bijzondere vakantiegangers vliegen vandaag in één dag heen en weer en brengen onder andere een bezoek aan het Oceanographic, het grootste aquarium van Europa. Voor de gasten is deze dagtocht een welkome afleiding. Reizen is voor hen vaak niet gemakkelijk en voor sommige passagiers is het zelfs de eerste keer aan boord van een vliegtuig.
De Rode Kruisreis is mogelijk dankzij de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) en reisorganisatie TUI Nederland. KLM stelt een volledig vliegtuig en bemanning ter beschikking voor de dagtocht.

Peter Hartman, President-directeur van KLM: “Ook dit jaar zet KLM zich graag weer in om de gasten van het Rode Kruis een onvergetelijke ervaring te laten beleven. Dit doen wij met plezier juist voor deze groep mensen, die niet altijd even gemakkelijk op reis gaan. Onze crew en begeleiders zullen alles in het werk stellen om deze passagiers op een aangename manier van en naar Valencia te brengen.”
Provincie:
Tag(s):