woensdag, 21. maart 2012 - 9:28 Update: 08-07-2014 0:27

Eerste Thuispremière van Nederland bij Remco in Hoofddorp

Voorburg

Voor veel Nederlanders is thuiswerken, thuiswinkelen en thuistappen de normaalste zaak van de wereld. Aan dit rijtje kunnen we nu iets nieuws toevoegen: de Thuispremière.

Want Nederlanders willen thuis ook filmpremières beleven. Dinsdagavond vond de eerste Thuispremière van Nederland plaats bij Remco van Diemen (31) uit Hoofddorp. All Stars 2 ging op Video on Demand in première bij Remco thuis. Compleet met limousines, rode loper, flitsende camera’s, filmgoeroe René Mioch en de cast van All Stars 2.

Danny de Munk, Kasper van Kooten, Remco en zijn vrienden genoten bij Remco op de bank als eerste van Nederland van de avonturen van de mannen van Swift Boys. Vanaf woensdag 21 maart is All Stars 2 voor heel Nederland op Video on Demand te bekijken.

Kasper van Kooten vindt het gaaf dat All Stars 2 de eerste Thuispremière-film van Nederland is: "Als we bij het maken van de eerste All Stars film 15 jaar geleden hadden gezegd dat je All Stars 2 thuis op je TV zou kunnen bestellen en meteen zou kunnen kijken, hadden we elkaar uitgelachen. Tegenwoordig kan dat gewoon. En het is natuurlijk super dat All Stars 2 hier bij Remco in Hoofddorp in première gaat op Video on Demand. Volgens mij hebben we met de eerste Thuispremière van Nederland direct een wereldprimeur te pakken."

De eerste Thuispremière van Nederland vond plaats bij Remco van Diemen in Hoofddorp. Hij was de grote winnaar van de Video on Demand Wedstrijd. Als filmliefhebber had Remco vier weken op rij alle filmvragen goed. ‘Ik had nooit verwacht dat ik de hoofdprijs zou winnen”, vertelde Remco van Diemen. “De Thuispremière was een grote belevenis. Het voelde als een echte première met René Mioch en de acteurs van All Stars 2 op de rode loper en al die flitsende camera’s. Zelfs Shownieuws was erbij! Vervolgens zijn we samen met mijn vrienden All Stars 2 gaan kijken. ‘Gewoon’ met Danny de Munk en Kasper van Kooten op mijn bank.”

Video on Demand: thuis films en series kijken als het jou uitkomt
Video on Demand is de nieuwe vorm van thuis films, TV-series, en –programma’s kijken. Al meer dan 1,3 miljoen Nederlanders kijken al Video On Demand via het kastje van hun provider of hun TV met internet. Zij genieten thuis van de nieuwste films, series en TV-programma’s wanneer het hen uitkomt.
Categorie:
Tag(s):