vrijdag, 20. april 2012 - 22:43

Eriksen waakt voor onderschatting: 'We hebben nog niks'

(Elf Voetbal) Ajax kan aanstaande zondag goede zaken doen in de strijd om het kampioenschap. Bij een overwinning op FC Groningen in de ArenA hoeven de Amsterdammers nog maar vier punten bij elkaar te sprokkelen om kampioen te worden.

Hoewel menigeen de Amsterdammers in gedachten al kampioen ziet worden, blijft Christian Eriksen nuchter. "We hebben nog niks."

"We hebben allemaal al kunnen zien hoe gek deze competitie is. Toch heb ik het gevoel dat we dit wel kunnen", is de Deense middenvelder zelfverzekerd in gesprek met Ajax TV. Trainer Frank de Boer sluit zich bij die woorden aan "Zondag moeten we gewoon winnen, dat is enorm belangrijk voor de rest van de competitie."

Het grootste vraagteken in de opstelling van de regerend landskampioen is de spitspositie. Nu Kolbeinn Sigthorsson weer fit genoeg lijkt om negentig minuten te spelen, zal De Boer een keuze moeten maken tussen hem en Siem de Jong, die de laatste weken op schot is en inmiddels al elf treffers achter zijn naam heeft in de Eredivisie.
Categorie:
Tag(s):