donderdag, 29. november 2012 - 17:44 Update: 08-07-2014 0:26

Ex-partner succesvolle illusionist Hans Klok blijft in zijn hoofd spoken

Amsterdam

Het geluk lijkt Hans Klok op het professionele vlak de laatste jaren steeds meer toe te lachen. Toch heeft de Nederlandse illusionist, waarvan donderdag zijn nieuwe show 'The Houdini Experience' in première gaat, tegelijkertijd te kampen met liefdesverdriet.

Klok kreeg het privé zwaar te verduren toen zijn ex-vriend een einde maakte aan hun relatie vertelt hij donderdag in het AD.

De eenzaamheid die daarbij komt kijken speelt de illusionist geregeld parten. 'Er gaat geen uur voorbij dat ik mijn ex-vriend niet mis. Diep in mijn hart ben ik vreselijk eenzaam', zegt hij in de krant.

De 24-jarige Australiër James Jackson Harwood verliet Klok na een liefdesrelatie van bijna 5 jaar. Om de liefdesbreuk te verwerken hoopte Klok door zich nog meer te storten in zijn werk dat hij de klap snel te boven zou komen maar niets bleek minder waar.

‘Want door alle drukte bleef er geen tijd over om te piekeren, zo redeneerde ik. Helaas, dat werkt in de praktijk toch een tikkeltje anders. James blijft maar in mijn hoofd spoken. Hét bewijs dat ik nog steeds van die jongen houd', aldus een verdrietige Klok.
Categorie:
Tag(s):