maandag, 21. mei 2012 - 22:27 Update: 08-07-2014 0:27

Fantastisch optreden Toppers in bomvolle Arena

Amsterdam

Afgelopen weekeinde stonden de Toppers voor de 8e keer in een bomvolle Arena waar zij weer een geweldige show weggaven.

'Toppers in Concert' is in de afgelopen 8 jaar uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle evenement in ons land. Ook dit jaar was er een thema namelijk 'The Loveboat'. De dresscode was glitter, marine white & blue.

Het was heerlijk om te zien hoe leuk iedereen zich voor dit 'over de top' showspektakel had uitgedost. Niet in de laatste plaats de Toppers zelf. René, Gerard en Jeroen kwamen in een fantastische outfit op een grote boot de Arena binnen, vergezeld van een superdansgroep, en openden de avond met een medley van zeemansliedjes.

Special Guest was onder andere Glennis Grace die een Beyoncé- en een Whitney Housten-medley zong en samen met René de prachtige Theme Song uit the Titanic, 'My heart will go on', ten gehore bracht.

Verder had Paul de Leeuw drie fantastische optredens. Zo kwam hij eerst met een medley van zijn eigen nummers, daarna een Duitstalige medley en uiteindelijk kwam hij nog een keer terug als Annie de Rooy.

Andere gasten waren nog Paul Turner, Lange Frans en de Gypsy Kings. Elk van hen gaf een prima optreden weg.
Het was een heerlijke meezingavond met een razendenthousiast publiek dat met een fantastisch gevoel na afloop naar huis ging.
Categorie:
Tag(s):