dinsdag, 17. april 2012 - 13:46

Feest op het vernieuwde Bellamypark

Vlissingen

Zaterdagmiddag 21 april 2012 zal wethouder Rob van Dooren om 14.00 uur het vernieuwde Bellamypark officieel openen. Percussiegroep Inslag start om 13.15 uur in het centrum om het winkelend publiek op te trommelen naar het Bellamypark te komen.

Aansluitend aan de opening zijn er van 14.00 tot 16.00 uur diverse gratis activiteiten op het Bellamypark. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De werkzaamheden op het Bellamypark zijn afgerond. Het plein is klaar voor gebruik. En dat mag worden gevierd. Zaterdag 21 april 2012 staat het Bellamypark bol van de activiteiten. Vita Event start om 11.00 uur met een sportief programma voor jongeren. En ook de ondernemers aan het Bellamypark zorgen deze dag voor de nodige gezelligheid. Het feestelijke programma van de gemeente Vlissingen start om 14.00 uur. Wethouder Rob van Dooren zal bij de fontein het Bellamypark officieel openen.

Aansluitend aan de opening zijn er van 14.00 tot 16.00 uur diverse activiteiten op het Bellamypark. Zo is er een optreden van De Hobbyisten, een energieke liveband uit Vlissingen. Zij zullen deze middag het podium delen met talent uit Vlissingen en omgeving. Kinderen kunnnen een cupcake versieren, zich laten betoveren met een gek, grappig of eigenaardig kapsel door de kapsters van Kip van Troje en ook kan er worden geschminkt. Mister Ice Cream biedt een ijsje aan, maar wel op een bijzondere manier.

De activiteiten zijn gratis. Er staat koffie en thee voor u klaar en voor de kinderen frisdrank.
Provincie:
Tag(s):