zondag, 22. april 2012 - 18:25

Feestelijke opening N23: Overijsselseweg

Woensdag 2 mei 2012 openen de bestuurders van de provincie Flevoland en van de gemeenten Dronten en Lelystad de nieuwe autoweg N23 tussen Lelystad en Kampen. 'De officiële opening vindt plaats om 16.00 uur midden op de nieuwe weg', meldt de provincie Flevoland.

Er is een uitgebreid programma waar iedereen van harte welkom is. Op die dag wordt de N23 officieel omgedoopt tot de N307 en gaat deze verder onder de naam Overijsselseweg.

Trots
De provincie Flevoland is trots op deze nieuwe weg. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de provincie dat er echt een nieuwe weg (deel tussen Lelystad en Dronten) door ons is aangelegd. Het is één van de grootste projecten die we als provincie hebben uitgevoerd.

Vanaf zaterdag 6 mei om 06.00 uur is de nieuwe N307 open voor alle verkeer. De Overijsselseweg maakt onderdeel uit van de verbinding Alkmaar naar Zwolle. Een belangrijke Oost-West verbinding in Nederland. Mede dankzij de gemeenten Dronten en Lelystad is deze nieuwe weg tot stand gekomen. De toegang tot deze opening is vrij.
Provincie:
Tag(s):