woensdag, 12. december 2012 - 9:56 Update: 08-07-2014 0:44

Feyenoord bedankt supporters op 12-12-12

Rotterdam

(Elf Voetbal) Een mooie actie. De clubleiding van Feyenoord heeft vandaag (woensdag 12 december 2012) aangegrepen om het trouwe legioen voor alle steun te bedanken.

In een paginagrote advertentie in het Algemeen Dagblad en De Telegraaf spreken twaalf prominente vertegenwoordigers van de volksclub uit Rotterdam hun grote waardering uit voor de fans. Op de website van de Stadionclub is op 12-12-12 bovendien een 'bedankvideo' te zien.

"Voor Feyenoord staat 12 maar voor één ding: de twaalfde man. Geen speler zal ooit rugnummer 12 dragen. Het behoort toe aan het Legioen. Op hen kunnen we bouwen. In goede, maar zeker ook slechte tijden", betoogt het bestuur.

Tot het selecte groepje Feyenoorders dat de supporters in de krant toespreekt, behoren onder anderen de oud-spelers Ben Wijnstekers ('hun steun is onvoorwaardelijk'), Jon Dahl Tomasson ('nog fanatieker als het slecht gaat') en de huidige spelmaker Jordy Clasie ('zo'n groot feest als je 'slechts' tweede wordt'). Ook cultheld Mike Obiku mag zijn zegje doen. "Ik deed mijn shirt uit voor het Legioen."

Volgens het bestuur is 12-12-12 de juiste dag om de aanhang te bedanken. "Het is onze enige kans deze eeuw."
Categorie:
Tag(s):