woensdag, 9. mei 2012 - 8:49 Update: 08-07-2014 0:52

Feyenoord praat met Bosvelt en Paauwe over terugkeer

(ElfVoetbal) Niet alleen Paul Bosvelt. Maar ook Patrick Paauwe staat voor een terugekeer in De Kuip.

De voormalige ploeggenoten van Feyenoord schuiven komende maand aan bij Martin van Geel, technisch directeur van de Stadionclub.

Beide oud-internationals staan open voor een positie in de succesvolle jeugdopleiding van Feyenoord. Van Geel wil samen met hoofd opleidingen Stanley Brard om de tafel gaan zitten als hij weet wat hij Bosvelt en Paauwe exact kan aanbieden. "Deze jongens hebben veel betekend voor Feyenoord", zegt Van Geel in De Telegraaf. "We kijken er serieus naar. Maar als je met zulke namen gaat praten, moet je als club wel met een concrete functie of een plan komen. Bij Feyenoord is voor 98 procent alles ingevuld voor komend seizoen. In de komende twee weken houden we ons bezig met de budgettering en kijken we intern wat er mogelijk is."

Bosvelt was tot begin april assistent-trainer bij Go Ahead Eagles. Daar stapte hij op na ontevredenheid binnen de technische staf en zijn toekomst. Paauwe, die vorig jaar net na de winterstop zijn schoenen aan de wilgen hing, moet zijn loopbaan als coach nog starten. "Ik ben benieuwd wat Feyenoord heeft", zegt Paauwe. "Paul is al iets verder dan ik. Ik denk voor mijzelf ook nog na welke rol in het plaatje past." Paauwe denkt niet direct als fulltimer aan de slag te willen.
Categorie:
Tag(s):