zaterdag, 25. februari 2012 - 13:29 Update: 08-07-2014 0:54

'Feyenoord zonder Guidetti tegen PSV niet kansloos'

(ElfVoetbal) Karim El Ahmadi acht Feyenoord niet kansloos tegen PSV. Toch denkt de middenvelder dat de ploeg van trainer Fred Rutten dé favoriet voor de titel is.

"Het is in ieder geval niet zo dat we, zoals sommige mensen wél roepen, kansloos zijn zonder Guidetti. Als we dat denken, zouden we beter thuis kunnen blijven. John is heel belangrijk voor ons, maar we hebben ook veel wedstrijden gewonnen op basis van ons teamwork. We hebben andere jongens die de spitspositie prima in kunnen vullen", vertelt de middenvelder aan VI.

"We hebben ook al laten zien dat we tegen hoger aangeslagen ploegen goed kunnen voetballen. Wij kunnen van iedereen winnen. De afwezigheid van Guidetti betekent wel dat er andere spelers op moeten staan. Ik ben er daar één van. Ik ben een van de oudere jongens en de trainer (Ronald Koeman, red.) verwacht van mij ook veel."

Volgens de Marokkaan zijn de Eindhovenaren de grootste kanshebbers voor de titel. "Ik vind PSV dé favoriet voor de titel. Ze laten geregeld heel goed voetbal zien en beschikken over de nodige topspelers."
Categorie:
Tag(s):