zondag, 1. juli 2012 - 13:37

Fietser zwaargewond na aanrijding auto

Schijndel

Zaterdagnacht rond 2.45 uur is een nog onbekende overstekende fietser zwaargewond geraakt nadat deze door een automobilist werd geschept.

Het ongeval gebeurde op de kruising van de Boxtelseweg en de Hermalen in Schijndel. De auto waarvan de bestuurder hevig geschrokken was raakte na de botsing zwaar beschadigd.

Het MMT (Mobiel Medisch Team) werd per traumahelikopter ingevlogen en landde in een naastgelegen akker. Nadat het slachtoffer stabiel voor transport was is deze per ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis overgebracht. Over de identiteit van beide betrokkenen wilde de politie zondagmorgen nog niets kwijt.

De VOA (Verkeers Ongevallen Alalyse) kwam ter plaatse voor een uitgebreid onderzoek. Zowel de auto als fiets werden grondig bekeken en alle overige sporen werden in kaart gebracht. Nadat het technisch onderzoek was afgerond werd om 5.15 uur werd de brandweer ingeschakeld voor het reinigen van het wegdek.

Een bergingsbedrijf kwam naar de plaats van het ongeval en heeft beide wrakken afgevoerd. Vrijwel de gehele tijd is de weg tussen Schijndel en Boxtel geheel afgesloten geweest en werden andere verkeersdeelnemers verzocht om te rijden.
Provincie:
Tag(s):