donderdag, 15. november 2012 - 10:15

'Files' bij dierenpark om kraamvisite babyolifant

Amersfoort

Sinds de geboorte van de babyolifant staan er elke middag om half vier rijen nieuwsgierige bezoekers voor de poort van DierenPark Amersfoort.

Dagelijks stromen er honderden bezoekers binnen met de speciale kraamkaartjes. Wegens het succes wordt de kraamvisite verlengd.

Voor het speciale kraamtarief van 5 euro kunnen belangstellenden de babyolifant vanaf half vier bezoeken. Natuurlijk kunnen naast het kleine mannetje ook de andere bewoners van het park bewonderd worden. Het DierenPark krijgt zoveel positieve reacties op deze actie, dat de kraamvisite wordt verlengd tot aan het kraamfeest ‘Ode aan de Olifant’ op zaterdag 24 november. Tijdens het kraamfeest zal de burgemeester van Amersfoort de naam van de babyolifant bekend maken.

Het gaat ontzettend goed met het kleine mannetje van DierenPark Amersfoort. Hij komt dagelijks even buiten en ontwikkeld zich goed. Ook olifantenmoeder Indra heeft rust gevonden en slaapt weer goed.

De babyolifant van DierenPark Amersfoort is razend populair. Sinds de geboorte bezochten ruim 25.000 mensen het park, is het geboortefilmpje al 164.000 keer bekeken, is de website babyolifantje.nl in één maand meer dan 700.000 keer bezocht en bewonderde meer dan 125.000 mensen de olifantenfamilie via de webcams op 1 november, de dag dat het olifantje geboren werd.
Provincie:
Tag(s):