maandag, 19. november 2012 - 20:54

Finale Drentse Popprijs HipHop in Het Podium

Hoogeveen

Zaterdag 24 November is het dan zover: Dan presenteert stichting Urban Legends de finale van de Drentse Popprijs cat. Hiphop/R&B in Het Podium in Hoogeveen.

Na twee succesvolle voorrondes in Emmen en Coevorden zijn er door een professioneel jurypanel vijf acts uitgekozen die mogen deelnemen aan de grote finale. Rum & Skunk uit Zuidlaren, ZoWat uit Nieuw Amsterdam, Mce uit Emmen en Taboela en #TeamRedEyes uit Assen zullen stuk voor stuk spetterende shows weggeven in het culturele centrum in Hoogeveen.

Naast de deelnemers zal rapper 'Haas' uit Meppel ook een showcase geven. 'Haas' werd in 2011 uitgeroepen tot winnaar van de Drentse Popprijs en heeft inmiddels al weer flink aan zijn repertoire gewerkt en komt zijn nieuwe werk vertonen.

Alsof dat niet genoeg is, verwelkomt Urban Legends ook 'Adje' in het Podium, bekend van oa Adje&Reverse, StreetKnowledge (met Hef en Crooks) en Sloddervos Gang.

DJ BRHAK spint de tussen de partijen door de nieuwste tunes en dope classics.

Het wordt gegarandeerd weer een spektakel en dat voor maar €5,-!

De deuren zullen om 20.30 open gaan en de eerste show zal al om 20.45 beginnen. Zorg dat je er dus op tijd bent!

Het Podium is gelegen aan de Schutstraat 43 in Hoogeveen. De finale van de Drentse Popprijs organiseert Urban Legends in samenwerking met Kunst & Cultuur Drenthe, Het Podium Hoogeveen, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeente Hoogeveen.

Urban Legends is een hiphopstichting gesitueerd in Drenthe en organiseert al meer dan 10 jaar hiphopevenementen, festivals, workshops, graffiti-opdrachten en verzorgt daarnaast ook studio activiteiten.
Provincie:
Tag(s):