woensdag, 7. maart 2012 - 9:18 Update: 08-07-2014 0:54

Frank de Boer was graag met Blind doorgegaan

(ElfVoetbal) Frank de Boer baalde afgelopen maand. Van de trainer van Ajax had Danny Blind helemaal niet hoeven opstappen. "Ik was graag met hem doorgegaan."

"Maar ik beslis niet. Althans niet alleen." Dat vertelt Frank de Boer in een interview met NUsport. "Het is geen ideale situatie wat er allemaal is gebeurd. Het doet je wel allemaal wat. Persoonlijk vind ik het best moeilijk. Met sommigen heb ik ook tijdens mijn carrière als voetballer lief en leed gedeeld. Maar de nieuwe beweging heeft voor een andere richting gekozen."

"En als die duidelijke andere richting is gekozen, dan moeten we die ook handhaven. Geen concessies doen. Niet half-half, nee, vól die richting ingaan. Een frisse wind kan heel goed werken. Johan Cruijff heb ik anderhalve week geleden nog vier uur op De Toekomst gesproken. Met hem en met Dennis Bergkamp en Wim Jonk hebben we gepraat. De selectie van volgend seizoen kwam onder meer aan bod. Nee, ik heb Danny Blind en Martin Sturkenboom niet verdedigd. Nu we een weg zijn ingeslagen, moet je hem en ze de kans geven."
Categorie:
Tag(s):