woensdag, 20. juni 2012 - 12:44 Update: 08-07-2014 0:27

Friso krijgt in Londen alleen bezoek van Beatrix, Mabel en zijn broers

Pieter van Vollenhove heeft aan Story bevestigd dat koningin Beatrix elk weekend naar Londen vliegt om prins Friso te bezoeken. Dit melden verschillende media.

Niet alleen de koningin bezoekt haar zoon, die al sinds februari 2012 in coma ligt in het Wellington ziekenhuis, ook zijn echtgenote Mabel en zijn broers bezoeken Friso daar regelmatig. Van Vollenhove in Story:' "Friso wordt door de familie goed afgeschermd. Alleen zijn moeder, echtgenote en broers komen op bezoek."

Van Vollenhove en zijn vrouw zijn zelf nog niet langs geweest in Londen. Hij wil volgens Story prinses Mabel daar ook niet mee belasten. 'Zij is heel druk met de dagelijkse bezoekjes aan haar echtgenoot en de zorg voor hun twee kindjes.' Van Vollenhove is erg begaan met het lot van prins Friso en zijn gezin. Tegen Story: 'Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Het is voor mijn schoonzus en Mabel een enorme zorg en het enige dat wij kunnen doen, is wachten en hopen.'

Friso werd op 17 februari in Lech (Oostenrijk) bedolven onder een lawine. Hij liep daarbij ernstig hersenletsel op en zal volgens de laatste verwachtingen nooit meer bij bewustzijn komen.
Categorie:
Tag(s):