woensdag, 28. november 2012 - 16:50 Update: 08-07-2014 0:29

Geen AutoRAI door malaise in autobranche

Amsterdam

De 2013-editie van de AutoRAI gaat niet door.

Dat heeft de organisatie zojuist bevestigd. De autotentoonstelling zou in april 2013 plaatsvinden, maar importeurs zeggen dat het door de economische malaise in de autobranche niet mogelijk is een volwaardig evenement te organiseren.

Wel zal er met dezelfde partijen gekeken worden of in de toekomst een gewijzigde opzet van het evenement mogelijk is. Naast AutoRAI zal om dezelfde reden ook AutovakRAI 2013 geen doorgang vinden. Het jaarlijkse evenement voor fleetmanagers, Fleet Expo, zal wel doorgaan op 2 april.

In goed overleg
“Als gevolg van de economische situatie is gebleken dat importeurs en toeleveranciers in de auto-industrie flink onder druk staan. Gezamenlijk hebben we een afweging moeten maken en helaas pakt dit voor de AutoRAI 2013 niet goed uit”, aldus Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging.

Beursmanager AutoRAI Joost ’t Hooft: “We vinden het jammer dat we de autoliefhebbers in Nederland teleur moeten stellen. We weten dat veel mensen uitkijken naar de AutoRAI. Voor de toekomst kijken we of een gewijzigde opzet van het evenement mogelijk is”. AutovakRAI 2013, de vakbeurs voor toeleveranciers in de aftersales markt, zal eveneens niet doorgaan. Fleet Expo, het jaarlijkse evenement voor fleetmanagers, blijft op de agenda staan op 2 april.
Categorie:
Tag(s):