dinsdag, 25. september 2012 - 10:38

Gemeente vaardigt alcoholverbod uit bij IJsselmeervogels - ADO Den Haag

(Elf Voetbal) Lekker een biertje drinken. Het klinkt aantrekkelijk. Maar morgen (woensdag) is dat volledig taboe in de gemeente Bunschoten-Spakenburg.

Het college van het vissersdorp heeft besloten maatregelen te nemen voor de bekerwedstrijd tussen IJsselmeervogels en ADO Den Haag. Op sportpark De Westmaat van de Topklasser mag geen alcohol genuttigd worden en supporters van ADO Den Haag moeten gebruik maken van een buscombiregeling.

Dat heeft een woordvoerder van de gemeente Bunschoten-Spakenburg aan Omroep West laten weten. IJsselmeervogels verwacht een paar honderd Haagse supporters komende woensdag. "We maken ons geen zorgen over een invasie maar bereiden ons wel goed voor op woensdag."

IJsselmeervogels - ADO Den Haag is een wedstrijd in de tweede ronde van de KNVB-beker. De Vogels zijn teleurstellend aan het seizoen begonnen. Na de nederlaag van afgelopen zaterdag in de derby tegen buurman Spakenburg staat de grootmacht in het amateurvoetbal dertiende. ADO Den Haag staat zevende in de Eredivisie.
Provincie:
Tag(s):