maandag, 6. februari 2012 - 14:17

Gemeenten op Agri- en Aquabeurs te Goes

Goes

De gemeenten Kapelle, Schouwen-Duiveland, Reimerswaal en Noord-Beveland zijn op donderdag 9 en vrijdag 10 februari 2012 vertegenwoordigd op de Agri- & Aquabeurs in de Zeelandhallen te Goes.

De beurs is een initiatief van ICEM, International Company Exhibition Management.

Stichting Schelpdierconferenties en ZLTO organiseren op deze beurs de conferentie ‘Leven van Zout Water’, dat over innovaties in de landbouw en aquacultuur gaat. De gemeente Noord-Beveland brengt tijdens deze conferentie de kansen van zilte aquacultuur op het land in kaart. Dit door middel van een presentatie, gevolgd door ruimte voor discussie. Ook de gemeente Reimerswaal wil ruime mogelijkheden openen voor deze vorm van aquacultuur. De conferentie wordt op donderdag 9 februari rond 10.00 uur geopend. Men kan zich aanmelden via de website www.schelpdierconferentie.nl.

De gemeenten zijn voor meer informatie en om vragen te beantwoorden te vinden op het Agri & Aqua-beursplein. Daarbij gaat het niet alleen om kwesties rondom de binnendijkse aquacultuur, maar ook om zaken aangaande de agrarische sector in zijn volle breedte, inclusief groothandel, toeleveranciers en verwerkende industrie. De beurs wordt op donderdag 9 februari rond 14.00 uur geopend door de heer Henk Bleker, staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Omstreeks 22.00 uur eindigt de beurs om de volgende dag van 11.00 uur tot 18.00 uur het evenement voort te zetten.
Provincie:
Tag(s):