donderdag, 22. november 2012 - 18:34

Genomineerden lokale Groninger Sportheld 2012 bekend

Huis voor de Sport Groningen organiseert ieder jaar in december het Groninger Noordlease Sportgala. Tijdens het sportgala worden de topsportprijzen uitgereikt.

Ook dit jaar willen we lokale Groninger sporthelden weer in het zonnetje zetten! De hele maand oktober en begin november konden lokale sporthelden worden aangemeld. Uit ruim 50 aanmeldingen voor de verkiezing Groninger Sportheld 2012 zijn drie genomineerden gekozen.

Roberto Bots en Jasper Huls, Willy Jansen en Wim Staal komen in aanmerking voor de breedtesportprijs van Groninger Sportheld 2012. Op deze genomineerden kan niet gestemd worden. De commissie Groninger Sportheld bepaalt de winnaar. Deze prijs staat los van de topsportprijzen, waarvan de genomineerden bekend zijn. Er kan tot en met 14 december gestemd worden op de Sportman/Sportvrouw en Sportploeg van het jaar op www.groningersportheld.nl

Op 17 december tijdens het Groninger Noordlease Sportgala 2012 in MartiniPlaza ontvangt de winnaar de prijs voor Groninger Sportheld 2012.
Provincie:
Tag(s):